۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۴
سکه هاي دکتر معين

 

سايت انصار حزب الله «خبر» داده که دکتر معين در جلسه با وبلاگ­نويسان به هر يک از آنان پنج سکه طلا داده است! که از او تبليغ کنند.

يقين دارم بسياري از وبلاگ نويسان از اين که به اين دروغ توجه کرده­ام گله­مند باشند. اما در سال­های گذشته بسياري از همين نوع دروغ­ها را آن قدر تکرار کرده­اند که تبديل به يک خبر فراگير شده است.

شايد سازندگان اين اخبار که همواره بر اين عادت بوده­اند که تا سکه­ها را نگيرند در جائي حضور پيدا نکنند و خودجوش!! بلوائي نسازند و دروغي را ننويسند غير قابل تصور باشد که عده­اي بدون دريافت سکه در جلسه­اي حاضر شوند اما وبلاگ­نويسان حاضر در آن جلسه هم خيلي خوب مي­دانستند که براي گرفتن سکه بايد به کدام ستاد مي­رفتند و در مدح چه کسي مقاله مي­نوشتند! اما به جاي «آن جا ها» به ستاد دکتر معين رفتند تا باز هم تاوان قلم پاک خود را بدهند و ماجرای شکنجه­هاي وبلاگ نويسان زنداني قبلي و فعلي را زمزمه کنند و دست از آرمان و اعتقاد برندارند.

واکنش شيرين دکتر معين هم اين بود که هر کسي سکه دارد عجالتاً براي کارهاي ستاد به ايشان بدهدکه سخت در اين کارزار پر مخارج که همه با دست پر آمده اند، دست ايشان خالي است.

4زنگ خطر رد صلاحيت ها
دود سفید به کمک دوپینگ3
© Copyright 2003-2010, Webneveshteha.com. All rights reserved.